Blog

Dé oplossing voor verpakken en vervoeren van vis
Leon Hoogervorst van het verpakkingsbedrijf Inter Fresh Concepts in Noordwijkerhout heeft flexibele koelmatten ontwikkeld die volgens hem uitermate geschikt is als vervanger van scherfijs, bijvoorbeeld bij luchtvervoer, gecombineerd vervoer of voor de ambulante handelaren. Hoogervorst: “Ice Pack XL is licht en hebben een koudeafgifte van nul graden Celsius, waardoor de vis niet beschadigt. Bovendien komt de vis niet in contact met het smeltwater.”
Verbeterde Ice Pack XL
Inter Fresh Concepts B.V., beter bekend als producent en leverancier van Ice pack XL, heeft haar product nog verder verbeterd met 3 PLY.
Groenten en Fruit gekoeld verpakken
Hoe zorg je ervoor dat je groente en fruit altijd gekoeld verpakt zijn  onafhankelijk van van je vervoerder ? Je stopt de koeling in de verpakking !
Een beter milieu met Ice Pack XL Eco
Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Inter Fresh Concepts bv denkt met u mee met de introductie van: Ice Pack ECO®
InterSORB™ voorkomt vocht en condens in verpakkingen
Hoewel vocht in voedingsproducten nuttig is voor de kwaliteit van levensmiddelen, is overtollig vocht en condens in een gesloten verpakking ongunstig voor zowel de productkwaliteit als de integriteit van de verpakking, met name in het geval van verse visproducten en rauw vlees.
Transport- en opslagkosten besparen met Ice Pack XL
In de vissector wordt nog veel met traditioneel scherfijs gewerkt, terwijl er veel betere mogelijkheden zijn.