Vis

Vis dient gedurende transport te worden beschermd tegen diverse externe factoren. Door middel van de juiste verpakking en beste koeloplossingen behoudt de vis de hoogste kwaliteit. Bij Inter Fresh Concepts weten we als geen ander wat er nodig is om producten dagvers te vervoeren. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact op met onze specialisten voor advies op maat.

 

Inter Fresh Concepts

Ice Pack XL

Ice Pack XL is een Nederlands top product dat uw vis voor meer dan 24 uur voorziet van koeling. De ice packs zijn lichter dan ijs en geven geen lekwater. Dankzij zijn cellen kunnen de flexibele ice packs worden gevormd naar wens. Hier door is de gewichtsverdeling van dit koelproduct  optimaal en blijft uw vis ongedeerd. 

 

Bekijk assortiment

EPS dozen

Om de vis te beschermen tegen externe factoren wordt er vaak gebruik gemaakt van een EPS doos. Deze dozen hebben een hoge isolatiewaarde waardoor de temperatuur in de doos gelijk blijft. Hoe dikker de wand van de doos is des te hoger is de isolatiewaarde. EPS is ongevoelig voor vocht, UV-straling en schimmels.

 

Bekijk verpakkingen

 

Inter Fresh Concepts

Aanbevolen voor vis